Deelname MJT 2018 binnenkort online


Geplaatst door MJT-commissie op 2018-03-30 @ 12:45:04

Ook dit jaar hadden we te maken met een grote hoeveelheid aanmeldingen. Hierdoor was het weer een grote puzzel om tot een definitieve selectie voor deelname te komen. Alle verenigingen hebben inmiddels bericht gehad welke van de opgegeven teams daadwerkelijk mee kunnen doen aan het 41e MJT Doezum. Het volledige overzicht van deelnemende teams per categorie zullen we binnenkort bekendmaken op deze website en via onze facebookpagina.

 


Deelnemende verenigingen/teams hebben t/m 10 april de tijd om spe(e)l(st)ers, coaches en begeleiders te registreren via onze website. Om in te loggen op het registratiesysteem klik je rechtsboven in beeld op 'inloggen (registratie)'.

Elke vereniging dient daarnaast een hoofdbegeleider op te geven die voor de organisatie gedurende het gehele toernooi het aanspreekspunt zal zijn voor alle teams van de vereniging. In principe is de hoofdbegeleider niet de coach of begeleider van een team. Deze hoofdbegeleiders zullen dagelijks een bijeenkomst hebben waarbij aanwezigheid verplicht is. Behalve de hoofdbegeleider (per vereniging) is het bedoeling dat bij ieder team een teambegeleider wordt aangemeld. Hij/ zij kan tevens de coach zijn van een team.  

Sponsoren bedankt

Design door MERKMARK | Technische realisatie door BlackCup