MJT 2013

Geplaatst door MJT commissie op 2013-05-12 @ 12:36:44
Het MJT is weer ten einde. We kunnen met zijn allen weer terug kijken op vier mooie dagen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds soms heel laat werd er gevolleybald. Feestjes werden gevierd in de tent en plezier gemaakt op het veld. Tijdens de finales op zaterdag wist Sudosa-Desto maarliefst viermaal de titel (JTOP, MTOP, MA, MB) te winnen. In de categorie JB was echter SV Dynamo te sterk en wist hier de grootste beker mee naar huis te nemen.  Ook bij de individuele prijzen was er succes voor de volleyballers uit Apeldoorn. In de categorie MA werd de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Irene Timmermans van SV Dynamo. Thijs Ipema, Ritola, was de 'grote' winnaar van het MJT. Deze nog maar 12-jarige speler werd in de categorie JB uitgeroepen tot 'Talent van het Toernooi' en werd door het publiek uitverkozen tot 'Laiverdje van het Publiek'.We willen graag alle deelnemers, coaches, begeleiders bedanken voor jullie sportieve inzet. Daarnaast willen we natuurlijk graag alle vrijwilligers, scheidsrechters, EHBO-ers, fysiotherapeuten, beheerders bedanken. Zonder jullie is er geen MJT!Noteer alvast in je agenda: 37e MJT 28-31 mei 2014